Orang yang bahagia itu akan selalu menyediakan waktu untuk membaca kerana membaca itu sumber hikmah, menyediakan waktu untuk tertawa kerana tertawa itu muzik jiwanya, menyediakan waktu untuk berfikir kerana berfikir itu pokok kemajuan, menyediakan waktu untuk beramal kerana beramal itu pokok kejayaan, menyediakan waktu untuk bersenda kerana bersenda itu akan membuat muda selalu dan menyediakan waktu untuk beribadat kerana beribadat itu adalah ibu dari segala ketenangan jiwa.....


Monday, July 19, 2010

Kami Dah Abes Exam!!!!


Gambar diambil tgh hari tadi... bersama doctor kami.. dedicate to them because being so nice with us... tak penah lagi lecturer yg jage exam datang bawak air utk kami... first time in my life n never experience it at any other places... :)


Kami bergurau bersama...

Kami tak matang bersama...


Ketua kami selalu pening ngan kami~~

Sehari tak khianat org bukan kami la tu~~

Kami ade pok long! kami ade blogger!


Yang perempuan makin jelita, especially..... :">

Yang laki lak makin macho....


Last but not least... terengganuians~~ nice , cool n cute.. :)
see u all next year guys... datang awal2 tau.. 20 sept da stat kuliah.. kali ni kita gandakan effort kite!!

11 comments:

lukpi said...

nnti dtg umah aku bwk gmbr byk2
tolon la marami chan
nk tgk puas2 sbb takot thn ni laz brsama hahahaha

Dr Marami said...

luppi chan.. aku save sume gmbr dalam komp zul chan oo.. tgk ar

dwi eza said...

omg gila bertambah cuak tgk komen lukpi...nauzubillah...hrp sume pass T__T

hahaha btw , gay gila gaya yomi chan ng aiman chan last pic tuh...

Nadhirah Ahmad said...

lukpi smpat lg berkgsi hdiah. btw, lukpi looks btter with glasses

Dr Marami said...

dewiza : lukpi ckp je gitu.. takde papo nyo cejjo eah... ooh ko jeles ke aku ng emang chan.. cute tak? :">

nadh : lukpi bukan ber spek dan tak berspek mmg nice sepanjang mase ke?

dwi eza said...

hahahaa kiut miut itu mmg classmates aku ler tuh....=D

areistida89 said...

sehari tak khianat org bukan kami la tu?
mu memang, mi.

Tengku Nadhirah said...

all da best to all~

napok lain dh muka sorang2.. muka bakal2 doktor sume nieh =)

Dr Marami said...

joe jambul : aku baik skali kot dalam kelas.. hahaha

irah : matang ke? hahaha.. doa2 la kat kiteorg supaya sume lulus dengan cemerlang belake.. takot ni!

areistida89 said...

ye r tuh

Dr Marami said...

joe cam dop caye ke aku je.. sedih aku